Samenwerken

Samenwerken

MRE Consultants opereert niet alleen in de markt. Om netwerken aan elkaar te knopen, acquisitie te bundelen, om expertise te kunnen uitwisselen en om opdrachtgevers het comfort te geven van het zaken doen met méér dan met ’n eenpitter, gaat MRE Consultants structurele en incidentele samenwerkingsverbanden aan.

Projectmatig werkt MRE Consultants samen met een keur aan specialisten. Met professor mr. Roel Mertens als het gaat om de bestuursrechtelijke zaken van het met hem samen opgezette TPP-model (Transitie van de Particuliere Periferie) voor de pilots in Parkstad Limburg. Met professor Gert Jan Hospers als het gaat om de aanbieding voor de vernieuwde detailhandelsvisie voor Parkstad.

Met mr. Paul Brouwers als het gaat om de privaatrechtelijke belangen (contractmanagement) van ondernemers in een woonboulevard. Met drs. Ernest Drijkoningen van Zuidstad Advies en voormalig directeur van Ondernemend Parkstad Limburg. Met fiscalisten van Ernst&Young en PWC, met financieel deskundigen van de REBEL Group en met bestemmingsplanspecialisten van Arcadis. Ook met deskundige architecten als Hay Verbruggen, Satijn plus en Mathieu Bruls.


Structurele samenwerking

Structurele samenwerking

MRE Consultants werkt structureel samen met SALBERG Consultants - Huisvestingsadviseurs. SALBERG  is een landelijk actief adviesbureau dat zich heeft toegelegd op consultancy en huisvestings-vraagstukken rondom Maatschappelijk en Commercieel Vastgoed. De markten die SALBERG bedient betreffen voornamelijk Onderwijs, (semi) Overheid, Zorg, Woningcorporaties, Sport en Cultuur en Commercieel Vastgoed. De eigenaar Harry Salemink en Eric Wigman werken al sedert 2006 samen, eerst bij PRC en later bij Arcadis.

Ook werkt MRE Consultants structureel samen met TEAM SYGMA. Sygma Adviseurs is dé specialist op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Bij projecten op het gebied van onderwijs, opvang, welzijn, cultuur, maatschappelijke dienstverlening en zorg adviseren en managen zij met gedegen kennis van de primaire processen van de (gezamenlijke) klanten. Sygma adviseurs voert een aantal van haar werkzaamheden uit onder de naam van samenwerkingsverband Stichting Brede School Nederland. Eigenaren Bert Fransen en Ester van Winkel werkten jaren geleden al samen met Eric Wigman in dit markt- en vastgoedsegment.

MRE Consultants, Salberg en Team Sygma bundelen hun jarenlange ervaring, expertise en kennis van de markt en zijn samengegaan in de nieuw op gezette Stichting INTO Maatschappelijk Vastgoed. 

Contactgegevens

  • Elkenraderweg 8
  • 6321 BL Wijlre
  • +31 (0) 6 21 70 63 50
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.