MRE Consultants opereert niet alleen in de markt. Om netwerken aan elkaar te knopen, acquisitie te bundelen, om expertise te kunnen uitwisselen en om opdrachtgevers het comfort te geven van het zaken doen met méér dan met ’n eenpitter, gaat MRE Consultants structurele en incidentele samenwerkingsverbanden aan.

Projectmatig werkt MRE Consultants samen met een keur aan specialisten. Met professor mr. Roel Mertens als het gaat om de bestuursrechtelijke zaken van het met hem samen opgezette TPP-model (Transitie van de Particuliere Periferie) voor de pilots in Parkstad Limburg. Met professor Gert Jan Hospers als het gaat om de aanbieding voor de vernieuwde detailhandelsvisie voor Parkstad.

Met mr. Paul Brouwers als het gaat om de privaatrechtelijke belangen (contractmanagement) van ondernemers in een woonboulevard. Met drs. Ernest Drijkoningen van Zuidstad Advies en voormalig directeur van Ondernemend Parkstad Limburg. Met fiscalisten van Ernst&Young en PWC, met financieel deskundigen van de REBEL Group en met bestemmingsplanspecialisten van Arcadis. Ook met deskundige architecten als Hay Verbruggen, Satijn plus en Mathieu Bruls.

Contactgegevens

  • Elkenraderweg 8
  • 6321 BL Wijlre
  • +31 (0) 6 21 70 63 50
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.